Η Ιστορία μας

Αγαπητός Βαλογιώργης Η ιστορία μας ξεκινάει το 1944. Τότε, που ο παππούς Αγαπητὀς Βαλογιώργης, εμπνευσμένος από την αγάπη του για την ζαχαροπλαστική, ανοίγει το πρώτο του ζαχαροπλαστείο στην Θεσσαλονίκη. Οι ξεχωριστές του γεύσεις, τα φημισμένα Τρίγωνα Πανοράματος, τα λαχταριστά ροδίνια, οι μυθικές τούρτες Μαρκησία και Ευφροσύνη, σὐντομα θα κερδίσουν με …

Αγαπητός Βαλογιώργης

Οι Υπηρεσίες μας

Catering Αγαπητός Θεσσαλονίκη - Μπουφέ

Υπηρεσίες Catering

Σχεδιάστε μαζί μας το ιδανικό μενού για την δική σας εκδήλωση. Επιλέξτε από την ποικιλία αλμυρών και γλυκών snacks και καταπλήξτε ευχάριστα τους καλεσμένους σας! Παρέχουμε στο χώρο σας όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για την διεξαγωγή της εκδήλωσης σας. Αφήστε στα χέρια μας την επιτυχία και απλώς απολαύστε  την!

Τούρτα εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, εμπιστευθείτε τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, για άψογο αποτέλεσμα, ποιότητα, αξιοπιστία και σίγουρη επιτυχία! Αναλαμβάνουμε με χαρά κάθε κοινωνική σας εκδήλωση, γάμο, βάφτιση, γενέθλια ή γιορτή. Και είμαστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πάντα την γλύκα και την νοστιμιά!

Καλέστε μας

Παντρεύεστε; Βαφτίζετε; Έχετε γενέθλια; Διοργανώνετε επαγγελματική εκδήλωση;

2310 230 230

Δίπλα σας σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, για να της δώσουμε γεύση και γλύκα!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ!

Τα γλυκά μας,όλο αγάπη!

Top